Erfarenhet som gör skillnad

Historia

Det började med en revolution

År 1975 lanserade vi AIRTEC-ringen. En ny tätningsprincip som var en revolution inom pneumatik. Vår uppfinning gjorde ventiler avsevärt mer driftsäkra samtidigt som de fick en längre livslängd. Uppfinningen har varit vår drivkraft som resulterat i att vi dag finns Worldwide. I Sverige ligger AIRTEC i Osby.

AIRTEC Pneumatic Sweden

Vi har varit aktiva på den svenska marknaden sedan 1982 och besitter idag gediget stor kunskap samt expertis inom områdena Pneumatik, Vakuum och Specialprodukter. Vi är välkända för vår servicegrad, kunnande samt tillgänglighet. Vi ansvarar för skandinaven som marknad och har tekniska säljare ute på fält. Med ett av Nordens största lager inom pneumatik och vakuum levererar vi 95% av inkomna ordrar samma dag. Vi har även en 500m2 yta för montering av cylindrar från diameter Ø12 – Ø200mm.

AIRTEC Pneumatic Tyskland

AIRTEC Pneumatic är ett företag som startades i slutet på 60-talet i Tyskland. Ett företag med kvalité och leveranssäkerhet i fokus till den pågående industrialiseringen. Bild visar AIRTEC’s fabrik i Reutlingen utanför Stuttgart i södra Tyskland.