Marknader i fokus

Marknader

Automation

Att med teknikens hjälp låta en maskin utföra ett arbete i samarbete med ett styrsystem, så ser mycket av dagens produktion ut idag. AIRTEC hjälper er att vara i framkant med våra produkter utav högsta kvalité samt en hög tillgänglighet och servicegrad.

Läs mer

Fordonsindustri

I Sverige ligger vi i framkant med fordonsbyggande och har flertalet fordonsindustrier. Det är en utmanande industri som kräver ständig förbättring, snabbhet, servicegrad.

Läs mer

Jordbruk & livsmedel

Det händer ofta att Sveriges ”jordbruk” glöms bort när vi talar om automatisering. Detta är något av det viktigaste vi har och det är idag en högteknologisk nivå även inom jordbruk, kött- och mjölkproduktion.

Läs mer

Tillverkning

Sverige är ett land med en stor tillverkningsindustri. – Vi är duktiga på att producera! En tillverkningsindustri är extremt beroende av att produktionen flyter, det kostar både tid och pengar att få ett stillestånd. Vi på AIRTEC erbjuder er kvalité, tillgänglighet, servicegrad och vi kan lösa problem samma dag och inom ett par timmar kan er produktion vara igång igen.

Läs mer