Bästa möjliga partner gör skillnad

Om oss

Det började med en revolution

År 1975 lanserade vi AIRTEC-ringen. En ny tätningsprincip som var en revolution inom pneumatik. Vår uppfinning gjorde ventiler avsevärt mer driftsäkra samtidigt som de fick en längre livslängd. Uppfinningen har varit vår drivkraft som resulterat i att vi dag finns Worldwide.

Vår historia

Idag finns AIRTEC i mer än 45 länder

AIRTEC-ringen var en stor del av den drivkraft som idag gör att vi inom koncernen har representanter i drygt 45 länder över världen. AIRTEC har en egen produktutveckling både inom standard pneumatik samt kundanpassade produkter ”Special solutions” där våra experter tillsammans med Er tar fram rätt produkt till rätt pris.

Nära kundsamarbeten och korta beslutsvägar

AIRTEC finns representerade globalt. Ändå är vi ingen stor organisation där du slussas mellan avdelningar och personer. Det finns inga prioriteringslistor. För dig som kund innebär det egentligen bara att vi lär känna varandra lite bättre. När ni kontaktar oss kommer ni direkt i kontakt med kunnig personal som kan ge svar på era frågor och lösa problem. Vi arbetar aktivt med tekniska säljare på fältet i Sverige och ansvarar för Skandinaven som marknad. Med ett av Nordens största lager inom pneumatik och vakuum levererar vi 95% av inkomna ordrar samma dag!

Vår affärsidé

AIRTEC Pneumatic Sweden AB skall erbjuda produkter och i de fall förekommande tjänster enligt nollfelsprincipen, detta för att kunna erbjuda kunden pålitllighet, långsiktiga affärsförhållanden till en låg totalkostnad med högsta service och kvalité vid automatisering.

Vår filosofi

Vår framgång bygger på att vi är bästa möjliga partner. Vi vet vikten av att omge oss med vänner vi kan lita på och som på så sätt ger näring till verksamheten. Det vi vill är att vara bästa möjliga partner. Hela vår verksamhet skall genomsyras av att vara bästa möjliga leverantör. Bästa möjliga samarbetspartner. För det gör skillnad.

Kontakta AIRTEC

Välj AIRTEC

Lager och leverans

Tid är pengar. För många av våra kunder kan minuter översättas till tusenlappar. Vid driftstopp gäller det att ha en vesselsnabb leverantör. Med cylindermontering på 500 m2 levererar vi cylindrar med specialslaglängder samma dag om akut och monterar Ø12 – Ø200mm. Vi levererar kompaktcylindrar, ISO 15552 cylindrar, linjärstyrningar, Kolvstångslösa cylindrar.

Special

Egen workshop för montering av cylindrar med specialslaglängder gör att leverans kan ske samma dag! Vet du inte vad du behöver? Då kan du vara lugn, vi analyserar ditt problem och föreslår lösning åt dig. Vi bygger även apparatskåp, då har ni styrningen för Er pneumatik eller vakuum samlat. – All kompetens under ett tak.

Service

Att köpa in pneumatik och vakuum kan vara svårt. Oavsett om du har en upparbetad kontakt eller är helt ny på området. Det är många parametrar att hålla reda på. Ofta beskrivs produkterna som likvärdiga. Trots det kan kvalitén och tillgängligheten variera mellan de olika leverantörerna.
Vi anstränger oss för att hitta de bästa lösningarna för dig.

Teknisk kunskap

Rätt rådgivning från proffs gör stor skillnad för er slutprodukt. Genom vår långa erfarenhet och tekniska kunskap kan vi rekommendera er den optimala lösningen för era behov. Våra tekniker är kunniga inom flertalet olika varumärken och kan hela processen från montering, och renovering till installation och automatisering.